Huoltosopimus

Pidämme palovaroittimet toimintakunnossa. Huollamme, testaamme ja dokumentoimme palovaroittimet vuosittain, näin taloyhtiön vastuu palovaroittimien toimintakunnon ylläpidosta on vaivattomasti hoidossa. 

Imuroimme ja tarkastamme  ilmaisinkammion kunnon, testaamme testikaasulla palovaroittimen toiminnan sekä dokumentoimme tehdyt toimenpiteet huoneistokohtaisesti. Huoltosopimus sisältää myös huoltopäivystyksen.PysyTurvassa-huoltosopimus - taloyhtiölle vaivaton

PysyTurvassa-huoltosopimus on palovaroittimien asennus, testaus, huolto ja dokumentointi sopimus, joka täyttää taloyhtiön velvoitteen ja hallituksen vastuun uuden palovaroittimia koskevan lain osalta. 

Sopimukseen sisältyy palovaroitin ja palovaroittimien asennukset, huoltopäivystys sekä palovaroittimien dokumentointi, sekä niihin tehdyt huoneistokohtaiset toimenpiteet pelastussuunnitelmaan liitettäväksi.

Kuukausimaksu määräytyy ensimmäisenä vuotena palovaroittimien lukumäärän mukaisesti. Ensimmäisen vuoden jälkeen PysyTurvassa-huoltosopimuksen jatkuessa, hinta määräytyy sopimuksessa mainitun huoneistolukumäärän mukaisesti.  Palvelun irtisanomisaika on kuusi kuukautta ja se voidaan irtisanoa päättyväksi ensimmäisen vuoden täyttyessä.

 


Palovaroittimien kulut voidaan jakaa useammalle kuukaudelle, vaikka vuosiksi eteenpäin, näin palovaroittimista ja niiden tarkastuksista aiheutuvat kulut on helppoa ja selkeää budjetoida taloyhtiön talouteen.


Taloyhtiössä jo olemassa olevat verkkovirta palovaroittimet

PysyTurvassa- huoltosopimukseen voidaan liittää taloyhtiössä jo olevien verkkovirtaan kytkettyjen palovaroittimien uusiminen, toimintakunnon testaus, ylläpito ja dokumentointi. Hinta määräytyy sopimuksessa mainitun palovaroittimien lukumäärän ja muiden sovittujen ehtojen mukaisesti.